Wilms rolluiken in Zeebrugge, al jaren de specialist in rolluiken

Een cruciaal deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Zeebrugge. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

De verschillende soorten rolluiken in Zeebrugge

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Zeebrugge: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Zeebrugge

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zeebrugge

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Zeebrugge kopen doe je niet zomaar. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Zeebrugge.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Zeebrugge die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!