Genieten van comfort met een zonneluifel in Zeebrugge

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Zeebrugge! Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Onze drie types zonneluifels in Zeebrugge

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Zeebrugge telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Zeebrugge

Een zonneluifel in Zeebrugge kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type? Wit of zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Zeebrugge

Je geniet dankzij je zonnescherm in Zeebrugge meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert vlug en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Wegdromen bij de zonneluifels in Zeebrugge voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Zeebrugge uit en tover je schaduw tevoorschijn. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!