Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Aalst

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te hard schijnt, heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daarbij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Aalst. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

De prijs van je zonneluifel in Aalst

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Aalst. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde verdelers.
zonneluifel 700xl wit

Het voordeel van een zonnescherm in Aalst

Dankzij je zonnescherm in Aalst geniet je meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.

Een zonneluifel in Aalst van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Aalst van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het is een design dat past bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting zorgt bovendien telkens weer voor een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Aalst. De Solitair is de tweede mogelijkheid. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit weggewerkt en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Door de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Aalst uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over onze zonneluifels

In welke opzichten verschillen een zonneluifel in Aalst en een terrasoverkapping?

Het duidelijkste verschil tussen een terrasoverkapping en een zonneluifel in Aalst is de constructie. Bij een zonneluifel is in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur zichtbaar, terwijl je de constructie en palen van een terrasoverkapping permanent ziet. Het gebruik is bij beiden wel flexibel: het doek schuift uit wanneer jij dat wil. Ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen bekijk je bij een Wilms dealer in je buurt of online.
Hoe moet ik mijn zonneluifel in Aalst onderhouden?

Om de levensduur van je zonneluifel in Aalst te vergroten, is het aangeraden om het scherm minstens één maal per jaar te reinigen. Woon je aan de zee, in een bosrijk gebied of in een industriële omgeving, dan mag dat ook tweemaal per jaar. Daarvoor gebruik je zeker geen chemische middelen, die kunnen de beschermlaag op de doek aantasten. Een borstel of licht vochtige doek is ideaal. Denk bij de poetsbeurt niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Kan mijn zonneluifel in Aalst tegen regen?

Je zonneluifel in Aalst biedt je een beschutte plaats tegen de zon. Het kan tegen een aantal druppels regen, maar het is niet gemaakt om een storm te doorstaan. Je rolt het scherm met slechts één druk op de knop op bij regenweer, dankzij de elektronische bediening. Rolde je het scherm op toen het nog nat was van een bui? Zorg ervoor dat het dan zo snel mogelijk kan drogen in open toestand. Je krijgt zo geen last van vochtplekken en geurtjes.
Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen?

Comfort komt bij Wilms op de eerste plaats. Daarom voorzien we onze zonneluifels van een automatische bediening via een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem. Je kan de zonnetent bovendien automatisch openen en sluiten dankzij zon- en windsensoren, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ga langs bij een Wilms dealer als je meer wil weten over bediening en automatisering.
Kan ik een zonneluifel plaatsen aan mijn woning in Aalst?

Je plaatst zonder problemen een zonneluifel als je een oudere woning hebt met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur. Echter zijn er ook mogelijkheden om een zonneluifel te plaatsen bij een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur. Wil je weten of je huis geschikt is voor een zonnetent? Je lokale Wilms dealer geeft je graag meer informatie.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}