Een Wilms zonnescherm in Balegem? Puur genieten!

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je natuurlijk optimaal genieten in je tuin. Maar schijnt ze te hevig, dan heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Balegem bij helpen. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je beslist de zonneluifel die geheel aansluit bij jouw wensen. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Het voordeel van een zonnescherm in Balegem

Wat een zonneluifel zo handig maakt, is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je tuin en terras. Ten eerste beschermt het goed tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel. Jij geniet zo nog langer van een gezellig samenzijn met familie en vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, je maakt op een stijlvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin in Balegem met de zonneluifels van Wilms. Op onze website maak je kennis met al onze producten.

Op en top Belgische zonneschermen in Balegem

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. In ons bedrijf merken we dan ook een heel lokale verankering. Dat blijkt niet alleen uit het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag opnieuw zetten we in op duurzaamheid. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden, de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of onze “groene” lakkerij. Doordat we de productie in eigen huis houden, vertrouw je op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Balegem. Onze 200 schaduwmeesters staan daar garant voor. Wist je dat we ook een eigen R&D-team hebben? Zij zorgen voor de modernste technologieën en stijlen van onze zonnetenten, zodat jij het meeste haalt uit je product.

De prijs van je zonneluifel in Balegem

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Balegem. Dat komt omdat de prijs erg afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms verdelers.

Onze twee types zonneluifels

Wilms heeft voor je huis in Balegem twee types zonneluifels in het assortiment, die beide werken met een oprolbaar systeem. Als eerste is er de President. De doek kan tot 5 m gaan, met 3,5 m als maximale uitval. De doek rol je makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Er is de Solitair voor een (middel)groot terras. Het kan 14 m overspannen, maar met een maximum uitval van 4 m. Hierbij is de kast afgesloten, waardoor de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Ook is de Solitair voorzien van een doekschelp die een beter hanggedrag van het scherm realiseert. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en ga langs bij een Wilms dealer.
Van een stralende zon wil je toch niets liever dan buiten in je tuin genieten. Dat kan nu ook veilig én langer door de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Balegem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Ontdek zelf de voordelen van onze knikarmschermen. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers