Comfortabel genieten met een zonneluifel in België

Een zonneluifel in België is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Het voordeel van een zonnescherm in België

Dankzij het zonnescherm in België geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in België.

Kies uit drie types zonneluifels in België

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in België telkens weer gezellig.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in België

Een zonneluifel in België kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of liever wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in België met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!