Comfortabel genieten met een zonneluifel in België

Verrijk jouw buitenleven in België met een zonneluifel. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Het voordeel van een zonnescherm in België

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in België. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in België.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in België

De geschikte zonneluifel voor je woning in België vinden, is geen makkelijke taak. Welk model kies je? Zwart, of liever wit? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Image

Onze drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in België creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in België uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!
Gratis magnum prosecco