Comfortabel genieten met een zonneluifel in België

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in België! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in België een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Het voordeel van een zonnescherm in België

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in België. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in België.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in België

Een zonneluifel in België kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type zonneluifel kies je? Zwart of wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in België heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!