Comfort op je terras met een zonnescherm in Beselare

Verrijk jouw buitenleven in Beselare met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Beselare zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Beselare

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Beselare. Wat is het beste model? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Image

De voordelen van een zonnescherm in Beselare

Dankzij het zonnescherm in Beselare geniet je langer en meer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Beselare en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. De zonneluifel in Beselare schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!