Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Bonheiden

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Bonheiden kan Wilms je daarbij helpen. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Een zonneluifel in Bonheiden van Belgische makelij

Wilms is een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Elke dag dragen we hierdoor ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Bonheiden van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700xl modern

Kies uit twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX combineert spitstechnologie met een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design aansluit bij de verschillende stijlen van renovatie- en nieuwbouwwoningen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Bonheiden met de ingebouwde ledverlichting. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.

De voordelen van een zonnescherm in Bonheiden

Dankzij het zonnescherm in Bonheiden geniet je langer en meer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
zonneluifel wit Solitair terras

De prijs van je zonneluifel in Bonheiden

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in Bonheiden is niet steeds mogelijk. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de accessoires of de plaatsing hebben invloed op de kostprijs. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde verdelers.
Met de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer van je tuin genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Bonheiden uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag ben je beschermd tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je door de voordelen van onze knikarmschermen verrassen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}