Genieten van comfort met een zonneluifel in Bovekerke

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Bovekerke! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Onze types zonneluifels in Bovekerke

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de klassieke ronde vormen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Bovekerke creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Bovekerke

De geschikte zonneluifel voor je woning in Bovekerke vinden, is geen makkelijke taak. Welk model? Wit of toch eerder zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Bovekerke

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Bovekerke. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Bovekerke. Download nu de brochure!

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Bovekerke uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!