Genieten van comfort met een zonneluifel in Bovekerke

Verrijk jouw buitenleven in Bovekerke met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels in Bovekerke

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Bovekerke.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Bovekerke

Een zonneluifel in Bovekerke kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Wat is het beste model? Ga je voor wit of voor zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Bovekerke

Je geniet dankzij je zonnescherm in Bovekerke meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Bovekerke. Download nu de brochure!

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Bovekerke uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!