Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Geel

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met stijlvolle zonneschermen voor je huis in Geel. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

De vele voordelen van een zonnescherm in Geel

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Geel. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.
zonneluifel 700xl modern

De kostprijs van je zonnescherm in Geel

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in Geel is niet steeds mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm en de afmetingen, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.

Een zonneluifel in Geel van Belgische makelij

Wilms is een betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. Het bedrijf is sterk lokaal verankerd, en dat merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Geel te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneschermen

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design geeft karakter aan alle woningstijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Zowel voor renovatie- als voor nieuwbouwwoningen. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Geel telkens weer voor een gezellige sfeer. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Geel uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je overdag tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarm zonneschermen. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over onze zonneluifels

Welke verschillen hebben een zonneluifel in Geel en een terrasoverkapping?

De constructie is het grootste verschil tussen een zonneluifel in Geel en een terrasoverkapping. Bij een terrasoverkapping zijn de constructie en palen permanent zichtbaar, terwijl bij een zonneluifel in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur te zien is. Je kan beiden wel flexibel gebruiken: het doek is uitschuifbaar wanneer jij het wil. Het aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen ontdek je online of bij een Wilms dealer in je buurt.
Welk onderhoud heeft mijn zonneluifel in Geel nodig?

Wil je de levensduur van je zonneluifel in Geel vergroten, dan is het aangeraden om het scherm minstens één maal per jaar te reinigen. Tweemaal per jaar mag ook wanneer je aan de zee of in een bosrijke of industriële omgeving woont. Laat daarvoor chemische middelen zeker links liggen, want die kunnen de beschermlaag van de doek aantasten. Kies liever voor een borstel of licht vochtige doek. Vergeet tijdens het reinigen zeker de kast en de armen niet.
Is een zonneluifel in Geel bestand tegen regen?

Het hoofddoel van je zonneluifel in Geel is bescherming tegen de zon. Het scherm kan tegen een spatje regen, maar doorstaat zeker geen storm. Bij regenweer rol je het scherm met slechts één druk op de knop op, dankzij de elektronische bediening. Is je scherm natgeregend en meteen opgerold? Laat het dan zo snel mogelijk drogen in open toestand. Zo voorkom je vochtplekken en geurtjes.
Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen?

Jouw comfort is erg belangrijk voor Wilms. Onze zonneluifels bedien je daarom gemakkelijk automatisch via een app, domoticasysteem of afstandsbediening. Zelfs wanneer je niet thuis bent, openen en sluiten zon- en windsensoren het scherm automatisch. Je lokale Wilms dealer vertelt je graag meer over bediening en automatisering.
Is mijn woning in Geel geschikt voor een zonneluifel?

Je plaatst een zonneluifel zonder problemen bij een oudere woning met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur. Maak je echter geen zorgen, want ook bij een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur is het mogelijk om een zonnetent te plaatsen. Twijfels over de geschiktheid van je woning? Je lokale Wilms dealer geeft raad.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}