Genieten op je terras met een zonnescherm in Gent

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je natuurlijk optimaal genieten in je tuin. Maar wanneer ze te fel schijnt, heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met smaakvolle zonneluifels voor je huis in Gent. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

Zonneluifels in Gent van Belgische makelij

Wilms is een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. Je merkt vooral in het productieproces een sterke lokale verankering op. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters vertrouw jij op een zonneluifel in Gent van topkwaliteit.
zonneluifel 700xl zwembad

De kostprijs van je zonnescherm in Gent

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Gent. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar ook de accessoires of de plaatsing hebben invloed op de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers.

Onze twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design geeft karakter aan alle woningstijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Zowel voor renovatie- als voor nieuwbouwwoningen. De ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Gent creëert bovendien een gezellige sfeer onder je zonnescherm. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en stap binnen bij een Wilms dealer.
zonnescherm beige Solitair terras

De vele voordelen van een zonnescherm in Gent

Je geniet dankzij je zonnescherm in Gent meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Bekijk online al onze producten en laat je alvast inspireren.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Gent uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Ontdek zelf de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over je nieuwe zonneluifel in Gent

Welke verschillen hebben een zonneluifel in Gent en een terrasoverkapping?

De constructie is het duidelijkste verschil tussen een terrasoverkapping en een zonneluifel in Gent. Wanneer de zonneluifel opgerold is, zie je enkel de kast tegen de muur, terwijl je bij een terrasoverkapping de constructie en de palen permanent ziet. Bieden zijn wel flexibel inzetbaar: je schuift het doek uit op door jou gekozen momenten. Ontdek ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen bij een Wilms dealer in je buurt of online.
Welk onderhoud vraagt mijn zonneluifel in Gent?

Het is aangeraden om het scherm van je zonneluifel in Gent minstens één maal per jaar te reinigen om de levensduur ervan te vergroten. Heb je een huis aan zee, in een bosrijk of industriële omgeving, dan mag tweemaal per jaar ook. Gebruik daarvoor zeker geen chemische middelen, want die tasten de beschermlaag van de doek aan. Ideaal is een borstel of licht vochtige doek. Denk tijdens het reinigen bovendien niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Is een zonneluifel in Gent bestand tegen regen?

Je zonneluifel in Gent biedt voornamelijk bescherming tegen de zon. Een spatje regen kan geen kwaad, maar het scherm doorstaat zeker geen storm. Wanneer het begint te regenen, rol je met slechts één druk op de knop het scherm op dankzij de elektronische bediening. Rolde het scherm op wanneer het toch nat was? Rol het dan zo snel mogelijk weer uit en laat het drogen in open toestand. Zo krijg je geen last van vochtplekken en geurtjes.
Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen?

Wilms stelt jouw comfort voorop. Daarom kan je onze zonneluifels automatisch bedienen met een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem. Via zon- en windsensoren kan je de zonnetent ook automatisch openen of sluiten, zelfs als je niet thuis bent. Voor meer informatie over bediening en automatisering, ga langs bij een Wilms dealer.
Kan ik een zonneluifel plaatsen aan mijn woning in Gent?

Een oudere woning met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur is het gemakkelijkste om een zonneluifel te plaatsen. Heb je echter een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur, dan is er ook een mogelijkheid om een zonnetent te plaatsen. Ben je niet zeker of je woning geschikt is voor een zonneluifel? Ga langs bij je lokale Wilms dealer voor meer info.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}