Genieten op je terras met een zonnescherm in Gent

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te hard schijnt, heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneluifels voor je huis in Gent de geschikte oplossing. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

De prijs van je zonneluifel in Gent

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Gent. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Vraag een offerte aan bij een van de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.
zonneluifel 700lx modern

De vele voordelen van een zonnescherm in Gent

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Gent. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze.
  • Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Maak alvast online kennis met onze producten.

Op en top Belgische zonneluifels in Gent

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Op die manier kunnen we elke dag opnieuw ons duurzaam steentje bijdragen. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Gent te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneluifels

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm heeft een eigentijds, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design aansluit zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting zorgt bovendien telkens weer voor een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Gent. De Solitair is de tweede mogelijkheid. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en stap binnen bij een Wilms dealer.
Met de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer van je tuin genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Gent uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over de zonneluifels van Wilms

Welke verschillen hebben een zonneluifel in Gent en een terrasoverkapping?

De constructie is het duidelijkste verschil tussen een terrasoverkapping en een zonneluifel in Gent. Wanneer de zonneluifel opgerold is, zie je enkel de kast tegen de muur, terwijl je bij een terrasoverkapping de constructie en de palen permanent ziet. Bieden zijn wel flexibel inzetbaar: je schuift het doek uit op door jou gekozen momenten. Ontdek ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen bij een Wilms dealer in je buurt of online.
Welk onderhoud vraagt mijn zonneluifel in Gent?

Het is aangeraden om het scherm van je zonneluifel in Gent minstens één maal per jaar te reinigen om de levensduur ervan te vergroten. Heb je een huis aan zee, in een bosrijk of industriële omgeving, dan mag tweemaal per jaar ook. Gebruik daarvoor zeker geen chemische middelen, want die tasten de beschermlaag van de doek aan. Ideaal is een borstel of licht vochtige doek. Denk tijdens het reinigen bovendien niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Is een zonneluifel in Gent bestand tegen regen?

Je zonneluifel in Gent biedt voornamelijk bescherming tegen de zon. Een spatje regen kan geen kwaad, maar het scherm doorstaat zeker geen storm. Wanneer het begint te regenen, rol je met slechts één druk op de knop het scherm op dankzij de elektronische bediening. Rolde het scherm op wanneer het toch nat was? Rol het dan zo snel mogelijk weer uit en laat het drogen in open toestand. Zo krijg je geen last van vochtplekken en geurtjes.
Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen?

Wilms stelt jouw comfort voorop. Daarom kan je onze zonneluifels automatisch bedienen met een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem. Via zon- en windsensoren kan je de zonnetent ook automatisch openen of sluiten, zelfs als je niet thuis bent. Voor meer informatie over bediening en automatisering, ga langs bij een Wilms dealer.
Kan ik een zonneluifel plaatsen aan mijn woning in Gent?

Een oudere woning met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur is het gemakkelijkste om een zonneluifel te plaatsen. Heb je echter een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur, dan is er ook een mogelijkheid om een zonnetent te plaatsen. Ben je niet zeker of je woning geschikt is voor een zonneluifel? Ga langs bij je lokale Wilms dealer voor meer info.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}