Beschermd tegen de zon met je zonnescherm in Glabbeek-Zuurbemde

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar schijnt ze te fel, dan heb je al eens nood aan wat schaduw. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Glabbeek-Zuurbemde kan Wilms je daarbij helpen. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

De vele voordelen van een zonnescherm in Glabbeek-Zuurbemde

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Glabbeek-Zuurbemde. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
zonneluifel 700xl wit

Onze twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Bij dit scherm vind je geen traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen meer, maar wel een eigentijds, scherp en recht ontwerp. Het design aansluit bij de verschillende stijlen van renovatie- en nieuwbouwwoningen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Glabbeek-Zuurbemde telkens weer voor een gezellige sfeer. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit weggewerkt en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en ga langs bij een Wilms dealer.

De kostprijs van je zonnescherm in Glabbeek-Zuurbemde

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Glabbeek-Zuurbemde. De prijs hangt namelijk af van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm en de afmetingen, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.
zonnetent donker Solitair terras

Een zonneluifel in Glabbeek-Zuurbemde van Belgische makelij

Wilms is een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Het bedrijf is sterk lokaal verankerd, en dat merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Op die manier kunnen we elke dag opnieuw ons duurzaam steentje bijdragen. Door het werk van onze schaduwmeesters ben jij zeker van een topkwaliteit voor je zonneluifel in Glabbeek-Zuurbemde.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Glabbeek-Zuurbemde uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarm zonneschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}