Genieten op je terras met een zonnescherm in Halle-Booienhoven

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je natuurlijk optimaal genieten in je tuin. Maar wanneer ze te erg schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met elegante zonneschermen voor je huis in Halle-Booienhoven. Dankzij de talloze afwerkings- en kleurmogelijkheden vind je beslist de zonneluifel die geheel aansluit bij jouw wensen. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

Kies uit twee types zonneschermen

Voor je huis in Halle-Booienhoven heeft Wilms twee types zonneluifels beschikbaar, die beide werken met een oprolbaar systeem. Het eerst type is de President. De doek gaat tot 5 m, met 3,5 m als maximale uitval. De doek rol je makkelijk uit om te reinigen, omdat de kast waarin hij zit halfopen is. Als je een (middel)groot terras hebt, dan is de Solitair misschien wel iets voor jou. Die overspant tot wel 14 m, maar met een maximum uitval van 4 m. De doek zit hierbij iets verfijnder opgeborgen doordat de kast bij dit type gesloten is. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm gerealiseerd. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.

Het prijskaartje van je zonneluifel in Halle-Booienhoven

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Halle-Booienhoven. Dat komt omdat de prijs heel afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de accessoires of de plaatsing hebben invloed op de kostprijs. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers voor een precieze prijs.

Een zonneluifel in Halle-Booienhoven van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. In ons bedrijf merken we dan ook een sterk lokale verankering. Dat blijkt niet alleen uit het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook uit onze productie. Die voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Voor een duurzaam productieproces dragen we elke dag ons steentje bij. We maken hiervoor graag innovatieve investeringen, denk maar aan hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden, de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of onze “groene” lakkerij. Je kan vertrouwen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Halle-Booienhoven, doordat we de productie in eigen huis houden. Onze 200 schaduwmeesters garanderen het je. Wist je dat we trouwens een eigen R&D-team hebben? Zij rusten onze zonnetenten uit met de modernste technologieën en stijlen, zodat jij het meeste haalt uit je product.

Het voordeel van een zonnescherm in Halle-Booienhoven

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat is het fijne eraan. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je meer en langer van je terras en tuin. Het biedt ten eerste een optimale bescherming tegen de zon, waardoor kinderen veilig kunnen buitenspelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je kan daarnaast ook je avonden ermee verlengen, want door het scherm voel je de kou minder snel. Zo geniet jij nog langer van een gezellig samenzijn met familie en vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneluifels van Wilms maak je in Halle-Booienhoven op een stijlvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
Je wil toch niets liever dan in je tuin buiten genieten wanneer de zon straalt. Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Halle-Booienhoven uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarmschermen je verrassen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers