Een zonnescherm in Hamont? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je al eens nood aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met smaakvolle zonneluifels voor je huis in Hamont. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je zonder twijfel de zonneluifel die helemaal aansluit bij jouw wensen. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze producten online.

De prijs van je zonneluifel in Hamont

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Hamont is niet steeds mogelijk. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms dealers voor een precieze prijs.

Onze twee types zonneschermen

Wilms heeft voor je huis in Hamont twee types zonneschermen ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. De President is ons eerste type zonnescherm. De doek gaat tot 5 m, met 3,5 m als maximale uitval. De kast waarin de doek zit is halfopen, waardoor je hem makkelijk uitrolt om te reinigen. Heb je een (middel)groot terras, dan is de Solitair misschien wel iets voor jou. Het kan tot 14 m overspannen, maar met 4 m als maximale uitval. Deze kast is gesloten, waardoor de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm gerealiseerd door een doekschelp. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en stap binnen bij een Wilms dealer.

Op en top Belgische zonneluifels in Hamont

Wilms is een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. We merken dan ook een sterke lokale verankering in ons bedrijf. Dat zie je niet alleen aan het aantal personeelsleden dat naar het werk komt met de fiets, maar ook aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Elke dag opnieuw dragen we voor een duurzaam productieproces ons steentje bij. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan de aankoop van een vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater, onze “groene” lakkerij of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Je kan rekenen op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Hamont, doordat we de productie in eigen huis houden. Onze 200 schaduwmeesters garanderen het je. Wist je dat we ook een eigen R&D-team hebben? Zij zorgen voor de recentste technologieën en stijlen van onze knikarmschermen, zodat jij het meeste haalt uit je product.

De vele voordelen van een zonnescherm in Hamont

Het handige aan een zonneluifel is dat jij bepaalt wanneer het zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij zo'n zonnescherm. Het beschermt ten eerste goed tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want je voelt de kou minder snel door het scherm. Op die manier geniet jij nog langer van een gezellige bijeenkomst met familie of vrienden, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom met de zonneluifels van Wilms maak je in Hamont op een elegante manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Online maak je alvast kennis met al onze producten.
Wanneer de zon straalt, wil je toch niets liever dan in je tuin buiten genieten. Dat kan nu ook veilig én langer dankzij de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Hamont uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarm zonneschermen je verrassen. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers