Comfortabel genieten met een zonneluifel in Herselt

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Herselt! Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Kom het assortiment zelf beleven bij een verdeler in je buurt!

Onze drie types zonneluifels in Herselt

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Herselt met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Weet je niet goed welke zonneluifel in Herselt het beste bij jouw woning past? Maak je daar maar geen zorgen over! Je kan terecht bij een verdeler in je buurt voor al je vragen.

Test je zonneluifel in Herselt bij onze verdelers

Een zonneluifel in Herselt kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Voor welk model ga je? Zwart of wit? Hoe bedien je het? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. Je kan er ter plekke onze zonneluifels uittesten, de beschikbare kleurafwerking bekijken en advies vragen aan de experten. Plan voor de beste service vooraf je afspraak in.
Image

Het voordeel van een zonnescherm in Herselt

Dankzij het zonnescherm in Herselt geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Bij onze verdelers ervaar je zelf het comfort van een zonnescherm. Ga langs!
Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Herselt uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Bezoek de showroom van een Wilms-dealer in de buurt en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.