Een zonnescherm in Kersbeek-Miskom? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met smaakvolle zonneluifels voor je huis in Kersbeek-Miskom. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Kies uit twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Kersbeek-Miskom met de ingebouwde ledverlichting. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die zorgt namelijk voor een mooie wegwerking van de doekrol en voor een optimale ondersteuning van de doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en stap binnen bij een Wilms dealer.
zonneluifel 700xl wit

De prijs van je zonneluifel in Kersbeek-Miskom

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Kersbeek-Miskom. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers.

Op en top Belgische zonneluifels in Kersbeek-Miskom

Wilms is een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de assemblage, de confectieafdeling en het transport. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Door het werk van onze schaduwmeesters ben jij zeker van een topkwaliteit voor je zonneluifel in Kersbeek-Miskom.
zonneluifel wit Solitair terras

De voordelen van een zonnescherm in Kersbeek-Miskom

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Kersbeek-Miskom. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Bekijk online al onze producten en laat je alvast inspireren.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Kersbeek-Miskom uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}