Je zonnescherm in Koninksem, een upgrade voor je buitenleven

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Koninksem. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Inspiratie voor je zonneluifel in Koninksem

Een zonneluifel voor je woning in Koninksem uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type? Wit, of liever zwart? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Het voordeel van een zonnescherm in Koninksem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Koninksem meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Wegdromen bij de zonneluifels in Koninksem voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Image

Onze types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Koninksem.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in Koninksem uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!
Gratis magnum prosecco