Je zonnescherm in Koninksem, een upgrade voor je buitenleven

Maak jouw buitenleven in Koninksem compleet met een zonneluifel. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Koninksem.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Het voordeel van een zonnescherm in Koninksem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Koninksem meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wegdromen bij de zonneluifels in Koninksem voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Koninksem

Een zonneluifel in Koninksem kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model is het meest geschikt? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Koninksem uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!