Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Kortemark

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Kortemark bij helpen. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

De twee types zonneluifels

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm heeft een eigentijds, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het is een design dat aansluit bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Kortemark telkens weer van een gezellige sfeer. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die zorgt namelijk voor een mooie wegwerking van de doekrol en voor een optimale ondersteuning van de doek zelf. Bezoek een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonneluifel 700xl zwembad

De vele voordelen van een zonnescherm in Kortemark

Je geniet dankzij je zonnescherm in Kortemark meer en langer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Wanneer de zon hard schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Online maak je alvast kennis met al onze producten.

Zonneluifels in Kortemark van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de assemblage, de confectieafdeling en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Kortemark te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonnescherm beige Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Kortemark

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Kortemark is niet altijd mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren kan de prijs nogal verschillen. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Kortemark uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarm zonneschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}