Puur genieten met een zonnescherm in Kumtich

Maak jouw buitenleven in Kumtich compleet met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Kumtich

Een zonneluifel voor je woning in Kumtich uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model is het meest geschikt? Zwart, of toch eerder wit? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Onze drie types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Kumtich met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Kumtich

Je geniet dankzij je zonnescherm in Kumtich meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Wil je al even wegdromen bij de beschikbare zonneluifels in Kumtich? Download dan nu de brochure.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Kumtich uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!