Genieten van de zon met een zonneluifel in Laar

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Laar! Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

De vele voordelen van een zonnescherm in Laar

Dankzij het zonnescherm in Laar geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zonder problemen een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Laar.

Onze drie types zonneluifels in Laar

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Laar creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Laar

Een zonneluifel in Laar kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk type? Ga je voor wit of voor zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Laar uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!
Gratis magnum prosecco