Comfortabel genieten met een zonneluifel in Leeuwergem

Een zonneluifel in Leeuwergem: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels in Leeuwergem

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Leeuwergem.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Leeuwergem

Het is geen gemakkelijke taak om een zonneluifel voor je woning in Leeuwergem te kiezen. Welk type? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Leeuwergem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Leeuwergem meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert vlug en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Leeuwergem. Download nu de brochure!

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Leeuwergem. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!