Een zonnescherm in Leuven? Veilig genieten van de zon

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je al eens nood aan wat schaduw. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Leuven kan Wilms je daarbij helpen. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

De kostprijs van je zonnescherm in Leuven

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Leuven. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de plaatsing of de accessoires een rol. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers.
zonneluifel 700xl wit

De twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij de verschillende stijlen van renovatie- en nieuwbouwwoningen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Leuven telkens weer van een gezellige sfeer. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit weggewerkt en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.

De voordelen van een zonnescherm in Leuven

Dankzij het zonnescherm in Leuven geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je helemaal zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Bekijk online al onze producten en laat je alvast inspireren.
zonnescherm beige Solitair terras

Zonneluifels in Leuven van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de extrusie, de confectieafdeling en het transport. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters vertrouw jij op een zonneluifel in Leuven van topkwaliteit.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Leuven uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarmschermen ontdekken. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over onze zonneluifels

Welke verschillen hebben een zonneluifel in Leuven en een terrasoverkapping?

Het duidelijkste verschil tussen een terrasoverkapping en een zonneluifel in Leuven is de constructie. Bij een zonneluifel is in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur zichtbaar, terwijl je de constructie en palen van een terrasoverkapping permanent ziet. Het gebruik is bij beiden wel flexibel: het doek schuift uit wanneer jij dat wil. Ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen bekijk je bij een Wilms dealer in je buurt of online.
Hoe moet ik mijn zonneluifel in Leuven onderhouden?

Het is aangeraden om het scherm van je zonneluifel in Leuven minstens één maal per jaar te reinigen om de levensduur ervan te vergroten. Heb je een huis aan zee, in een bosrijk of industriële omgeving, dan mag tweemaal per jaar ook. Gebruik daarvoor zeker geen chemische middelen, want die tasten de beschermlaag van de doek aan. Ideaal is een borstel of licht vochtige doek. Denk tijdens het reinigen bovendien niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Kan mijn zonneluifel weerstand bieden tegen regen?

Je zonneluifel in Leuven biedt voornamelijk bescherming tegen de zon. Een spatje regen kan geen kwaad, maar het scherm doorstaat zeker geen storm. Wanneer het begint te regenen, rol je met slechts één druk op de knop het scherm op dankzij de elektronische bediening. Rolde het scherm op wanneer het toch nat was? Rol het dan zo snel mogelijk weer uit en laat het drogen in open toestand. Zo krijg je geen last van vochtplekken en geurtjes.
Welke bedieningsmogelijkheden heeft mijn zonneluifel in Leuven?

Jouw comfort is erg belangrijk voor Wilms. Onze zonneluifels bedien je daarom gemakkelijk automatisch via een app, domoticasysteem of afstandsbediening. Zelfs wanneer je niet thuis bent, openen en sluiten zon- en windsensoren het scherm automatisch. Je lokale Wilms dealer vertelt je graag meer over bediening en automatisering.
Waar moet ik op letten bij de plaatsing van een zonneluifel in Leuven?

Je plaatst zonder problemen een zonneluifel als je een oudere woning hebt met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur. Echter zijn er ook mogelijkheden om een zonneluifel te plaatsen bij een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur. Wil je weten of je huis geschikt is voor een zonnetent? Je lokale Wilms dealer geeft je graag meer informatie.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}