Een zonnescherm in Leuven? Veilig genieten van de zon

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk optimaal genieten van je tuin. Maar schijnt ze te fel, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Leuven bij helpen. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

De kostprijs van je zonnescherm in Leuven

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Leuven. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.
zonneluifel 700xl wit

De vele voordelen van een zonnescherm in Leuven

Dankzij je zonnescherm in Leuven geniet je meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je geheel zelf. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.

Op en top Belgische zonneluifels in Leuven

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de confectieafdeling, de assemblage en het transport. Elke dag dragen we hierdoor ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Leuven te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design aansluit bij de verschillende stijlen van renovatie- en nieuwbouwwoningen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Leuven telkens weer van een gezellige sfeer. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die ondersteunt het doek optimaal en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit weggewerkt. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Leuven uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over je nieuwe zonneluifel in Leuven

Welke verschillen hebben een zonneluifel in Leuven en een terrasoverkapping?

Het duidelijkste verschil tussen een terrasoverkapping en een zonneluifel in Leuven is de constructie. Bij een zonneluifel is in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur zichtbaar, terwijl je de constructie en palen van een terrasoverkapping permanent ziet. Het gebruik is bij beiden wel flexibel: het doek schuift uit wanneer jij dat wil. Ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen bekijk je bij een Wilms dealer in je buurt of online.
Hoe moet ik mijn zonneluifel in Leuven onderhouden?

Het is aangeraden om het scherm van je zonneluifel in Leuven minstens één maal per jaar te reinigen om de levensduur ervan te vergroten. Heb je een huis aan zee, in een bosrijk of industriële omgeving, dan mag tweemaal per jaar ook. Gebruik daarvoor zeker geen chemische middelen, want die tasten de beschermlaag van de doek aan. Ideaal is een borstel of licht vochtige doek. Denk tijdens het reinigen bovendien niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Kan mijn zonneluifel weerstand bieden tegen regen?

Je zonneluifel in Leuven biedt voornamelijk bescherming tegen de zon. Een spatje regen kan geen kwaad, maar het scherm doorstaat zeker geen storm. Wanneer het begint te regenen, rol je met slechts één druk op de knop het scherm op dankzij de elektronische bediening. Rolde het scherm op wanneer het toch nat was? Rol het dan zo snel mogelijk weer uit en laat het drogen in open toestand. Zo krijg je geen last van vochtplekken en geurtjes.
Welke bedieningsmogelijkheden heeft mijn zonneluifel in Leuven?

Jouw comfort is erg belangrijk voor Wilms. Onze zonneluifels bedien je daarom gemakkelijk automatisch via een app, domoticasysteem of afstandsbediening. Zelfs wanneer je niet thuis bent, openen en sluiten zon- en windsensoren het scherm automatisch. Je lokale Wilms dealer vertelt je graag meer over bediening en automatisering.
Waar moet ik op letten bij de plaatsing van een zonneluifel in Leuven?

Je plaatst zonder problemen een zonneluifel als je een oudere woning hebt met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur. Echter zijn er ook mogelijkheden om een zonneluifel te plaatsen bij een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur. Wil je weten of je huis geschikt is voor een zonnetent? Je lokale Wilms dealer geeft je graag meer informatie.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}