Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Linkhout

Maak jouw buitenleven in Linkhout compleet met een zonneluifel. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Neem een kijkje bij een verdeler in je buurt en ontdek ons assortiment zelf!

Je zonneluifel in Linkhout uittesten bij een verdeler

Een zonneluifel voor je woning in Linkhout kiezen, is geen eenvoudige opgave. Voor welk model ga je? Wit of toch eerder zwart? Hoe bedien je de zonneluifel? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. Je kan in onze showroom de zonneluifel zelf uitproberen, de mogelijke kleurafwerkingen bekijken en advies vragen aan de experten. Dan maak je voor de beste service best een afspraak vooraf.

De voordelen van een zonnescherm in Linkhout

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Linkhout. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Beleef het comfort van een zonnescherm in eigen persoon. Ga langs bij een van onze verdelers!
Image

Onze types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Linkhout.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Vind je het lastig om te bepalen welke zonneluifel in Linkhout bij jouw woning past? Geen zorgen! De verdeler in je buurt beantwoordt graag al je vragen.
Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Linkhout heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de showroom van een lokale Wilms-verdeler.