Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Machelen

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Machelen! Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Inspiratie voor je zonneluifel in Machelen

Een zonneluifel voor je woning in Machelen uitkiezen, doe je niet zomaar. Voor welk model ga je? Wit of toch eerder zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Machelen met de ingebouwde ledverlichting.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Machelen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Machelen meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Machelen. Download nu de brochure!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Machelen met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!