Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Machelen

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Machelen. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Onze drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen traditionele ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Machelen.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Inspiratie voor je zonneluifel in Machelen

Een zonneluifel in Machelen kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Wat is het beste model? Zwart, of toch eerder wit? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Machelen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Machelen meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Machelen.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Machelen heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!