Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Machelen

Een zonneluifel in Machelen is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

De voordelen van een zonnescherm in Machelen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Machelen meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Machelen.

Onze drie types zonneluifels in Machelen

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Machelen telkens weer gezellig.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Machelen

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Machelen. Wat is het beste model? Zwart, of toch eerder wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Machelen uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!
Gratis magnum prosecco