Genieten van de zon met een zonneluifel in Malderen

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Malderen! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels in Malderen

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Malderen met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

De voordelen van een zonnescherm in Malderen

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Malderen. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo breng jij zonder problemen een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wegdromen bij de zonneluifels in Malderen voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Malderen

Een zonneluifel in Malderen kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk model is het meest geschikt? Wit, of liever zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Malderen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!
Gratis magnum prosecco