Comfort op je terras met een zonnescherm in Massemen

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Massemen! Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

De voordelen van een zonnescherm in Massemen

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Massemen. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Massemen en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Inspiratie voor je zonneluifel in Massemen

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Massemen. Welk type? Ga je voor wit of voor zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

Onze drie types zonneluifels in Massemen

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Massemen telkens weer gezellig.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in Massemen uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!