Een zonnescherm in Mechelen? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Mechelen kan Wilms je daarbij helpen. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Een zonneluifel in Mechelen van Belgische makelij

Als betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering heeft Wilms al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag dragen we hierdoor ons duurzaam steentje bij. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters kan je vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Mechelen.
zonneluifel 700xl wit

Het prijskaartje van je zonneluifel in Mechelen

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Mechelen. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Vraag een offerte aan bij een van de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Het voordeel van een zonnescherm in Mechelen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Mechelen meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Wanneer de zon hevig schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Maak alvast online kennis met onze producten.
zonnescherm beige Solitair terras

Kies uit twee types zonneschermen

De nieuwste trots van Wilms is de 700LX, een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning beslist karakter. Met de ingebouwde ledverlichting geniet je bovendien telkens weer van een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Mechelen. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit weggewerkt. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en ga langs bij een Wilms dealer.
Met de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer van je tuin genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Mechelen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarmschermen je verrassen. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over onze zonneluifels

Welke verschillen hebben een zonneluifel in Mechelen en een terrasoverkapping?

De constructie is het grootste verschil tussen een zonneluifel in Mechelen en een terrasoverkapping. Bij een terrasoverkapping zijn de constructie en palen permanent zichtbaar, terwijl bij een zonneluifel in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur te zien is. Je kan beiden wel flexibel gebruiken: het doek is uitschuifbaar wanneer jij het wil. Het aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen ontdek je online of bij een Wilms dealer in je buurt.
Welk onderhoud heeft mijn zonneluifel in Mechelen nodig?

Wil je de levensduur van je zonneluifel in Mechelen vergroten, dan is het aangeraden om het scherm minstens één maal per jaar te reinigen. Tweemaal per jaar mag ook wanneer je aan de zee of in een bosrijke of industriële omgeving woont. Laat daarvoor chemische middelen zeker links liggen, want die kunnen de beschermlaag van de doek aantasten. Kies liever voor een borstel of licht vochtige doek. Vergeet tijdens het reinigen zeker de kast en de armen niet.
Is een zonneluifel in Mechelen bestand tegen regen?

Het hoofddoel van je zonneluifel in Mechelen is bescherming tegen de zon. Het scherm kan tegen een spatje regen, maar doorstaat zeker geen storm. Bij regenweer rol je het scherm met slechts één druk op de knop op, dankzij de elektronische bediening. Is je scherm natgeregend en meteen opgerold? Laat het dan zo snel mogelijk drogen in open toestand. Zo voorkom je vochtplekken en geurtjes.
Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen?

Jouw comfort is erg belangrijk voor Wilms. Onze zonneluifels bedien je daarom gemakkelijk automatisch via een app, domoticasysteem of afstandsbediening. Zelfs wanneer je niet thuis bent, openen en sluiten zon- en windsensoren het scherm automatisch. Je lokale Wilms dealer vertelt je graag meer over bediening en automatisering.
Is mijn woning in Mechelen geschikt voor een zonneluifel?

Je plaatst een zonneluifel zonder problemen bij een oudere woning met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur. Maak je echter geen zorgen, want ook bij een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur is het mogelijk om een zonnetent te plaatsen. Twijfels over de geschiktheid van je woning? Je lokale Wilms dealer geeft raad.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}