Genieten van de zon met een zonneluifel in Meerdonk

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Meerdonk! Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Onze types zonneluifels in Meerdonk

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Meerdonk telkens weer gezellig.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Meerdonk

Een zonneluifel in Meerdonk kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model? Zwart, of liever wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Meerdonk

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Meerdonk. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zonder problemen een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Meerdonk.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Meerdonk heb je genoeg aan één druk op de knop. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!