Een zonnescherm in Neerijse? Veilig relaxen in de zon

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Neerijse. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

Het prijskaartje van je zonneluifel in Neerijse

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Neerijse. De prijs hangt namelijk af van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm en de afmetingen, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers voor een precieze prijs.
zonneluifel 700xl wit

Zonneluifels in Neerijse van Belgische makelij

Wilms is een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters kan je vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Neerijse.

De twee types zonneschermen

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design geeft karakter aan alle woningstijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Zowel voor renovatie- als voor nieuwbouwwoningen. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Neerijse telkens weer voor een gezellige sfeer. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. Het uitzonderlijke kenmerk van dit type is de doekschelp in de kast. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonnescherm beige Solitair terras

De vele voordelen van een zonnescherm in Neerijse

Je geniet dankzij je zonnescherm in Neerijse meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Wanneer de zon hevig schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Op onze website maak je kennis met al onze producten.
Door de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Neerijse uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je door de voordelen van onze knikarm zonneschermen verrassen. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}