Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Niel-bij-Sint-Truiden

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk optimaal van genieten. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met elegante zonneschermen voor je huis in Niel-bij-Sint-Truiden. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Het voordeel van een zonnescherm in Niel-bij-Sint-Truiden

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Niel-bij-Sint-Truiden. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
zonneluifel 700xl modern

Zonneluifels in Niel-bij-Sint-Truiden van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Niel-bij-Sint-Truiden te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.

De prijs van je zonneluifel in Niel-bij-Sint-Truiden

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Niel-bij-Sint-Truiden. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Bij de dichtstbijzijnde dealers kan je een offerteaanvraag doen voor een precieze prijs.
zonnetent donker Solitair terras

Kies uit twee types zonneluifels

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm heeft een eigentijds, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Niel-bij-Sint-Truiden telkens weer van een gezellige sfeer. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Bezoek een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Niel-bij-Sint-Truiden uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarmschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}