Een Wilms zonnescherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Puur genieten!

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te fel, dan heb je al eens nood aan een schaduwrijk plekje. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver kan Wilms je daarbij helpen. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Kies uit twee types zonneschermen

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm introduceert een eigentijds, scherp en recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design geeft karakter aan alle woningstijlen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Zowel voor renovatie- als voor nieuwbouwwoningen. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver met de ingebouwde ledverlichting. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die ondersteunt het doek optimaal en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit weggewerkt. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
zonneluifel 700xl modern

De prijs van je zonneluifel in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar op de kostprijs hebben ook de plaatsing of de accessoires invloed. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms dealers.

De voordelen van een zonnescherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Online maak je alvast kennis met al onze producten.
zonnescherm beige Solitair terras

Op en top Belgische zonneschermen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Wilms is een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters kan je vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.
Met de zonneluifels van Wilms kan je veilig én langer van je tuin genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Onze-Lieve-Vrouw-Waver uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom zelf de voordelen van onze knikarm zonneschermen ontdekken. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}