Genieten van comfort met een zonneluifel in Oost-Vlaanderen

Verrijk jouw buitenleven in Oost-Vlaanderen met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Oost-Vlaanderen.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Het voordeel van een zonnescherm in Oost-Vlaanderen

Dankzij je zonnescherm in Oost-Vlaanderen geniet je meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Oost-Vlaanderen.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Oost-Vlaanderen

Een zonneluifel in Oost-Vlaanderen kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type? Zwart of wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. De zonneluifel in Oost-Vlaanderen schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!