Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Oostende

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te hard schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Oostende kan Wilms je daarbij helpen. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

Een zonneluifel in Oostende van Belgische makelij

Wilms is een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de extrusie, de confectieafdeling en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Oostende van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700xl modern

Het prijskaartje van je zonneluifel in Oostende

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Oostende behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm en de afmetingen, het materiaal van de doek of de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers.

Het voordeel van een zonnescherm in Oostende

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Oostende. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Maak alvast online kennis met onze producten.
zonnetent donker Solitair terras

De twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Het scherm heeft een eigentijds, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design past bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Oostende. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. Wat deze zonneluifel zo bijzonder maakt, is de doekschelp in de kast. Die staat in voor de ondersteuning van de doek en de mooie wegwerking van de doekrol. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Oostende uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je door de voordelen van onze knikarm zonneschermen verrassen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over onze zonneluifels

In welke opzichten verschillen een zonneluifel in Oostende en een terrasoverkapping?

Het duidelijkste verschil tussen een terrasoverkapping en een zonneluifel in Oostende is de constructie. Bij een zonneluifel is in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur zichtbaar, terwijl je de constructie en palen van een terrasoverkapping permanent ziet. Het gebruik is bij beiden wel flexibel: het doek schuift uit wanneer jij dat wil. Ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen bekijk je bij een Wilms dealer in je buurt of online.
Hoe moet ik mijn zonneluifel in Oostende onderhouden?

Om de levensduur van je zonneluifel in Oostende te vergroten, is het aangeraden om het scherm minstens één maal per jaar te reinigen. Woon je aan de zee, in een bosrijk gebied of in een industriële omgeving, dan mag dat ook tweemaal per jaar. Daarvoor gebruik je zeker geen chemische middelen, die kunnen de beschermlaag op de doek aantasten. Een borstel of licht vochtige doek is ideaal. Denk bij de poetsbeurt niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Kan mijn zonneluifel in Oostende tegen regen?

Je zonneluifel in Oostende biedt je een beschutte plaats tegen de zon. Het kan tegen een aantal druppels regen, maar het is niet gemaakt om een storm te doorstaan. Je rolt het scherm met slechts één druk op de knop op bij regenweer, dankzij de elektronische bediening. Rolde je het scherm op toen het nog nat was van een bui? Zorg ervoor dat het dan zo snel mogelijk kan drogen in open toestand. Je krijgt zo geen last van vochtplekken en geurtjes.
Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen?

Comfort komt bij Wilms op de eerste plaats. Daarom voorzien we onze zonneluifels van een automatische bediening via een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem. Je kan de zonnetent bovendien automatisch openen en sluiten dankzij zon- en windsensoren, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ga langs bij een Wilms dealer als je meer wil weten over bediening en automatisering.
Kan ik een zonneluifel plaatsen aan mijn woning in Oostende?

Je plaatst zonder problemen een zonneluifel als je een oudere woning hebt met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur. Echter zijn er ook mogelijkheden om een zonneluifel te plaatsen bij een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur. Wil je weten of je huis geschikt is voor een zonnetent? Je lokale Wilms dealer geeft je graag meer informatie.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}