Genieten van comfort met een zonneluifel in Oostende

Verrijk jouw buitenleven in Oostende met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de klassieke ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Oostende telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Oostende

Een zonneluifel in Oostende kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Oostende

Dankzij het zonnescherm in Oostende geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Oostende. Download nu de brochure!

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. De zonneluifel in Oostende schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!