Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Oostende

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Oostende. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

De voordelen van een zonnescherm in Oostende

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Oostende. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je helemaal zelf. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Maak op onze website kennis met onze producten.
zonneluifel 700xl zwembad

De twee types zonneschermen

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design past zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting geniet je bovendien telkens weer van een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Oostende. Het tweede model is de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en ga langs bij een Wilms dealer.

De kostprijs van je zonnescherm in Oostende

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Oostende. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de accessoires of de plaatsing hebben invloed op de kostprijs. Vraag een offerte aan bij een van de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.
zonneluifel wit Solitair terras

Op en top Belgische zonneluifels in Oostende

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Je kan vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Oostende dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Oostende uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je verrassen door de voordelen van onze knikarm zonneschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over je nieuwe zonneluifel in Oostende

In welke opzichten verschillen een zonneluifel in Oostende en een terrasoverkapping?

Het duidelijkste verschil tussen een terrasoverkapping en een zonneluifel in Oostende is de constructie. Bij een zonneluifel is in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur zichtbaar, terwijl je de constructie en palen van een terrasoverkapping permanent ziet. Het gebruik is bij beiden wel flexibel: het doek schuift uit wanneer jij dat wil. Ons aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen bekijk je bij een Wilms dealer in je buurt of online.
Hoe moet ik mijn zonneluifel in Oostende onderhouden?

Om de levensduur van je zonneluifel in Oostende te vergroten, is het aangeraden om het scherm minstens één maal per jaar te reinigen. Woon je aan de zee, in een bosrijk gebied of in een industriële omgeving, dan mag dat ook tweemaal per jaar. Daarvoor gebruik je zeker geen chemische middelen, die kunnen de beschermlaag op de doek aantasten. Een borstel of licht vochtige doek is ideaal. Denk bij de poetsbeurt niet alleen aan de doek, maar ook aan de kast en de armen.
Kan mijn zonneluifel in Oostende tegen regen?

Je zonneluifel in Oostende biedt je een beschutte plaats tegen de zon. Het kan tegen een aantal druppels regen, maar het is niet gemaakt om een storm te doorstaan. Je rolt het scherm met slechts één druk op de knop op bij regenweer, dankzij de elektronische bediening. Rolde je het scherm op toen het nog nat was van een bui? Zorg ervoor dat het dan zo snel mogelijk kan drogen in open toestand. Je krijgt zo geen last van vochtplekken en geurtjes.
Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen?

Comfort komt bij Wilms op de eerste plaats. Daarom voorzien we onze zonneluifels van een automatische bediening via een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem. Je kan de zonnetent bovendien automatisch openen en sluiten dankzij zon- en windsensoren, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ga langs bij een Wilms dealer als je meer wil weten over bediening en automatisering.
Kan ik een zonneluifel plaatsen aan mijn woning in Oostende?

Je plaatst zonder problemen een zonneluifel als je een oudere woning hebt met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur. Echter zijn er ook mogelijkheden om een zonneluifel te plaatsen bij een huis met houtskeletbouw of een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur. Wil je weten of je huis geschikt is voor een zonnetent? Je lokale Wilms dealer geeft je graag meer informatie.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}

Geniet van onze cashbackactie