Een zonnescherm in Opwijk? Veilig relaxen in de zon

Een zonneluifel in Opwijk: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Opwijk

De geschikte zonneluifel voor je woning in Opwijk vinden, is geen makkelijke taak. Welk type zonneluifel kies je? Wit, of liever zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Onze drie types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Opwijk een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Opwijk

Dankzij je zonnescherm in Opwijk geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Opwijk.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Opwijk uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!
Gratis magnum prosecco