Een zonnescherm in Opwijk? Veilig relaxen in de zon

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Opwijk! Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Opwijk

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Opwijk. Welk type past het best bij je huis? Wit of toch eerder zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Kies uit drie types zonneluifels in Opwijk

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Opwijk.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Opwijk

Dankzij het zonnescherm in Opwijk geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Opwijk en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. De zonneluifel in Opwijk schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!