Comfort op je terras met een zonnescherm in Ordingen

Een zonneluifel in Ordingen: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Het voordeel van een zonnescherm in Ordingen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Ordingen meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Ordingen.

Onze drie types zonneluifels in Ordingen

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de klassieke ronde vormen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Ordingen telkens weer gezellig.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Ordingen

De geschikte zonneluifel voor je woning in Ordingen vinden, is geen makkelijke taak. Welk model kies je? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Ordingen. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!