Puur genieten met een Wilms zonnescherm in Paal

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je al eens nood aan wat schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Paal bij helpen. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

Het prijskaartje van je zonneluifel in Paal

Het is niet altijd mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Paal. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm en de afmetingen, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Vraag een offerte aan bij een van de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.
zonneluifel 700xl modern

De vele voordelen van een zonnescherm in Paal

Je geniet dankzij je zonnescherm in Paal meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je helemaal zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Maak alvast online kennis met onze producten.

Zonneluifels in Paal van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Paal van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonnescherm beige Solitair terras

De twee types zonneschermen

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm heeft een eigentijds, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning zonder twijfel karakter. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Paal telkens weer voor een gezellige sfeer. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die voorziet het doek namelijk van een optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en ga langs bij een Wilms dealer.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Paal uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarmschermen je verrassen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over je nieuwe zonneluifel in Paal

Wat is het verschil tussen een zonneluifel in Paal en een terrasoverkapping?

De constructie is het grootste verschil tussen een zonneluifel in Paal en een terrasoverkapping. Bij een terrasoverkapping zijn de constructie en palen permanent zichtbaar, terwijl bij een zonneluifel in opgerolde toestand enkel de kast tegen de muur te zien is. Je kan beiden wel flexibel gebruiken: het doek is uitschuifbaar wanneer jij het wil. Het aanbod zonneluifels en terrasoverkappingen ontdek je online of bij een Wilms dealer in je buurt.
Hoe onderhoud ik mijn zonneluifel in Paal?

Het is aangeraden om het scherm van je zonneluifel in Paal minstens één maal per jaar te reinigen, wil je de levensduur ervan vergroten. Het mag ook tweemaal per jaar wanneer je in een bosrijk gebied, aan de zee of in een industriële omgeving woont. Doe hiervoor zeker geen beroep op chemische middelen, want die tasten de beschermlaag van de doek aan. Een borstel of licht vochtige doek volstaat. Vergeet bovendien niet om ook de kast en de armen te reinigen.
Kan mijn zonneluifel weerstand bieden tegen regen?

Het hoofddoel van je zonneluifel in Paal is bescherming tegen de zon. Het scherm kan tegen een spatje regen, maar doorstaat zeker geen storm. Bij regenweer rol je het scherm met slechts één druk op de knop op, dankzij de elektronische bediening. Is je scherm natgeregend en meteen opgerold? Laat het dan zo snel mogelijk drogen in open toestand. Zo voorkom je vochtplekken en geurtjes.
Hoe bedien ik mijn zonneluifel in Paal?

Comfort komt bij Wilms op de eerste plaats. Daarom voorzien we onze zonneluifels van een automatische bediening via een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem. Je kan de zonnetent bovendien automatisch openen en sluiten dankzij zon- en windsensoren, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ga langs bij een Wilms dealer als je meer wil weten over bediening en automatisering.
Kan ik een zonneluifel plaatsen aan mijn woning in Paal?

Heb je een oudere woning met een dikke muuropbouw en een smalle spouwmuur, dan plaats je zonder problemen een zonneluifel. Maar geen zorgen, ook bij een moderne woning met een dikke laag isolatie in de spouwmuur, of een huis met houtskeletbouw, is het mogelijk om een zonnetent te plaatsen. Twijfel je of jouw woning geschikt is voor een zonneluifel? Vraag raad aan je lokale Wilms dealer.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}