Comfort op je terras met een zonnescherm in Pellenberg

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Pellenberg! Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Inspiratie voor je zonneluifel in Pellenberg

Een zonneluifel voor je woning in Pellenberg kiezen, is geen gemakkelijke taak. Wat is het beste model? Wit of toch eerder zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Het voordeel van een zonnescherm in Pellenberg

Dankzij je zonnescherm in Pellenberg geniet je meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Pellenberg.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Pellenberg

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen traditionele ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Pellenberg.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Pellenberg heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!