Comfortabel genieten met een zonneluifel in Rupelmonde

Maak jouw buitenleven in Rupelmonde compleet met een zonneluifel. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Het voordeel van een zonnescherm in Rupelmonde

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Rupelmonde. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Rupelmonde? Download dan nu de brochure.

Inspiratie voor je zonneluifel in Rupelmonde

Een zonneluifel voor je woning in Rupelmonde kiezen, is geen makkelijk opgave. Welk model is het meest geschikt? Wit of zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Image

Kies uit drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Rupelmonde.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Blader door onze brochure voor inspiratie.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. De zonneluifel in Rupelmonde schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!