Comfortabel genieten met een zonneluifel in Rupelmonde

Een zonneluifel in Rupelmonde: dé perfecte oplossing voor je buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen traditionele ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Rupelmonde een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Blader door onze brochure voor inspiratie.

De voordelen van een zonnescherm in Rupelmonde

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Rupelmonde. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Rupelmonde.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Rupelmonde

Een zonneluifel voor je woning in Rupelmonde kiezen, is geen eenvoudige opgave. Welk model is het meest geschikt? Ga je voor wit of voor zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Rupelmonde heb je genoeg aan één druk op de knop. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!