Genieten van de zon met een zonneluifel in Schelderode

Maak jouw buitenleven in Schelderode compleet met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Schelderode

Het is geen makkelijk opgave om een zonneluifel voor je woning in Schelderode te kiezen. Welk model is het meest geschikt? Zwart of wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je bekijkt er ons aanbod en vindt er een antwoord op vaak gestelde vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

De voordelen van een zonnescherm in Schelderode

Dankzij het zonnescherm in Schelderode geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert vlug en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Schelderode.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Schelderode

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Schelderode telkens weer gezellig.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Schelderode uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!