Genieten van de zon met een zonneluifel in Schelderode

Verrijk jouw buitenleven in Schelderode met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

De vele voordelen van een zonnescherm in Schelderode

Dankzij je zonnescherm in Schelderode geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Wegdromen bij de zonneluifels in Schelderode voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Kies uit drie types zonneluifels in Schelderode

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Schelderode zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Schelderode

Een zonneluifel in Schelderode kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk type past het best bij je huis? Wit of toch eerder zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Ten volle genieten van je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Schelderode met één druk op de knop uit, waardoor je snel schaduw tevoorschijn tovert. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!