Genieten van de zon met een zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor

De geschikte zonneluifel voor je woning in Sint-Job-in-'t-Goor vinden, is geen makkelijke taak. Welk model kies je? Wit of toch eerder zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Kies uit drie types zonneluifels in Sint-Job-in-'t-Goor

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor

Dankzij het zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Sint-Job-in-'t-Goor en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. De zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!