Beschermd tegen de zon met je zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je al eens nood aan wat schaduw. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Sint-Job-in-'t-Goor. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Kies uit twee types zonneluifels

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Bij dit scherm vind je geen traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen meer, maar wel een eigentijds, scherp en recht ontwerp. Het design aansluit zowel bij renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting geniet je bovendien telkens weer van een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die staat in voor de ondersteuning van de doek en de mooie wegwerking van de doekrol. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.
zonneluifel 700xl wit

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Online maak je alvast kennis met al onze producten.

Op en top Belgische zonneluifels in Sint-Job-in-'t-Goor

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Het bedrijf is sterk lokaal verankerd, en dat merk je vooral aan het productieproces. Dat voeren we namelijk uit in eigen beheer, zoals het transport, de confectieafdeling, de extrusie en de assemblage. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel wit Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor

Voor je zonnetent in Sint-Job-in-'t-Goor is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor uit en tover je schaduw tevoorschijn. Je bent overdag beschermd tegen de zon en ’s avond blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}