Genieten van de zon met een zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor! Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor

Het is geen makkelijk opgave om een zonneluifel voor je woning in Sint-Job-in-'t-Goor te kiezen. Welk model? Zwart, of liever wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor

Je geniet dankzij je zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Sint-Job-in-'t-Goor.

Image

Onze types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht design in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Job-in-'t-Goor een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Sint-Job-in-'t-Goor uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!