Comfortabel genieten met een zonneluifel in Sint-Joris

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Sint-Joris! Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Onze types zonneluifels in Sint-Joris

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Joris creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Joris

Je geniet dankzij je zonnescherm in Sint-Joris meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Wegdromen bij de zonneluifels in Sint-Joris voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Sint-Joris

Een zonneluifel in Sint-Joris kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk type zonneluifel kies je? Zwart, of toch eerder wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. De zonneluifel in Sint-Joris schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!
Gratis magnum prosecco