Comfortabel genieten met een zonneluifel in Sint-Joris

Een zonneluifel in Sint-Joris is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Kies uit drie types zonneluifels in Sint-Joris

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de traditionele ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Joris een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Sint-Joris

Een zonneluifel voor je woning in Sint-Joris kiezen, is geen makkelijk taak. Welk model is het meest geschikt? Ga je voor wit of voor zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Joris

Dankzij je zonnescherm in Sint-Joris geniet je meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Sint-Joris.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Sint-Joris uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!