Comfortabel genieten met een zonneluifel in Sint-Joris

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Sint-Joris! Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Joris

Dankzij je zonnescherm in Sint-Joris geniet je meer en langer van je terras en tuin. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Sint-Joris en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Inspiratie voor je zonneluifel in Sint-Joris

Het is geen makkelijk opgave om een zonneluifel voor je woning in Sint-Joris te kiezen. Welk type zonneluifel kies je? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Sint-Joris

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Sint-Joris telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Sint-Joris heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!