Een zonnescherm in Sint-Kwintens-Lennik, da’s genieten van je terras

Natuurlijk wil je optimaal genieten in je tuin wanneer de zon zich laat zien. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daarbij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Sint-Kwintens-Lennik. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

De prijs van je zonneluifel in Sint-Kwintens-Lennik

Voor je zonnetent in Sint-Kwintens-Lennik is een algemene prijs geven niet altijd mogelijk. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de plaatsing of de accessoires een rol. Bij de dichtstbijzijnde dealers kan je een offerteaanvraag doen voor een precieze prijs.
zonneluifel 700xl zwembad

Op en top Belgische zonneluifels in Sint-Kwintens-Lennik

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Vooral in het productieproces zetten we sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je kan vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Kwintens-Lennik dankzij het werk van onze schaduwmeesters.

Kies uit twee types zonneschermen

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning ongetwijfeld karakter. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Sint-Kwintens-Lennik. De Solitair is de tweede mogelijkheid. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die staat in voor de mooie wegwerking van de doekrol en voor de optimale ondersteuning van het doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.
zonneluifel wit Solitair terras

Het voordeel van een zonnescherm in Sint-Kwintens-Lennik

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Sint-Kwintens-Lennik. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Kwintens-Lennik uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat je door de voordelen van onze knikarmschermen verrassen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}