Geniet zorgeloos van de zon in Sint-Martens-Latem met de zonneschermen van Wilms

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te fel schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met elegante zonneluifels voor je huis in Sint-Martens-Latem. Dankzij de talloze kleur- en afwerkingsmogelijkheden vind je ongetwijfeld de zonneluifel die volledig aansluit bij jouw wensen. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

Zonneluifels in Sint-Martens-Latem van Belgische makelij

Als authentiek familiebedrijf van Belgische bodem heeft Wilms al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. In ons bedrijf merken we dan ook een heel lokale verankering. Dat zie je aan het aantal personeelsleden dat met de fiets naar het werk komt, maar ook aan onze productie. Die hebben we namelijk in eigen handen, zoals de extrusie, de assemblage, de confectieafdeling en het transport. Op deze manier kunnen we elke dag opnieuw inzetten op duurzaamheid. Hiervoor maken we graag innovatieve investeringen, denk maar aan onze “groene” lakkerij, de vacuümverdamper die uitsluitend werkt op hemelwater of hoe we ons verpakkingsmateriaal halveerden. Doordat we de productie in eigen huis houden, vertrouw je op een topkwaliteit voor je zonneluifel in Sint-Martens-Latem. Dat verzekeren onze 200 schaduwmeesters je. Wist je trouwens dat we een eigen R&D-team hebben? Zij rusten onze knikarmschermen uit met de recentste stijlen en technieken, zodat jij het meeste haalt uit je product. Zonnescherm President terras voetbal

De prijs van je zonneluifel in Sint-Martens-Latem

Voor je zonnetent in Sint-Martens-Latem is een algemene prijs geven niet steeds mogelijk. Dat komt omdat de prijs heel afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm en de afmetingen, het materiaal van de doek of de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Op onze website staat een tool die een ruwe schatting maakt van de prijs van je knikarmscherm. Je krijgt zo alvast een idee van wat het zal kosten. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms dealers.

Kies uit twee types zonneschermen

Voor je huis in Sint-Martens-Latem heeft Wilms twee types zonneluifels ter beschikking, die beide werken met een oprolbaar systeem. De President is ons eerste type zonnescherm. De doek kan tot 5 m gaan, gepaard met een maximale uitval van 3,5 m. De kast waarin de doek zit is halfopen, waardoor hij makkelijk uitrolt om te reinigen. Heb je een (middel)groot terras, dan spreekt de Solitair je misschien wel aan. Het kan 14 m overspannen, maar met een maximum uitval van 4 m. Deze kast is afgesloten, waardoor de doek iets verfijnder zit opgeborgen. Door een doekschelp bij de Solitair wordt een beter hanggedrag van het scherm gerealiseerd. Bezoek een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit. zonneluifel wit Solitair terras

De voordelen van een zonnescherm in Sint-Martens-Latem

Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat is het fijne eraan. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn. Dankzij zo'n zonnescherm geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het biedt ten eerste een optimale bescherming tegen de zon, waardoor je kinderen veilig buiten laat spelen en je probleemloos een namiddagje doorbrengt op het terras. Je verlengt er daarnaast ook je avonden mee, want je voelt de kou minder snel door het scherm. Op die manier geniet jij nog langer van een gezellige bijeenkomst met vrienden of familie, waar ook zelfs een klein spatje regen geen einde aan hoeft te maken. Kortom, met de zonneschermen van Wilms maak je in Sint-Martens-Latem op een stijlvolle manier optimaal gebruik van je terras en tuin. Maak alvast online kennis met onze producten.

Je wil toch niets liever dan in je tuin buiten genieten wanneer de zon straalt. Dankzij de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig én langer, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Sint-Martens-Latem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarm zonneschermen je verrassen. Je bent hartelijk welkom bij de lokale Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers
Ontdek de Wilms Schaduwdagen